HTML

Dorcsi77

Midenkinek

Friss topikok

  • misspony: Ez de szép volt........... (2010.01.18. 08:57) Szerelmünkről
  • hawah: Meghitt, békés karácsonyt, nagyon boldog új esztendőt kívánok! :) (2009.12.22. 11:20) Mikulásról-szolgálati közlemény
  • hawah: Hehe! Ez tetszett, valahogy én is így éltem meg. A 4. pont különösen sokszor eszembejutott és vala... (2009.10.27. 13:49) 10+1 az Anyaságról

Linkblog

2009.10.27. 12:32 Dorcsi77

10+1 az Anyaságról

 

 Amit nekem senki nem mondott el az anyaságról.(Nők lapja után szabadon)
 
Hát, tessék itt az én listám:
 
1, a terhesség alatt kezdődő parázás, hogy jaj csak egészséges legyen, nem múlik el akkor, sem ha egészséges gyereket szülsz, az első tüsszentésnél, szorulásnál, minimum halálos betegséget sejtesz a háttérbe.
 
2, játékokat csak a szülők megtévesztésére gyártanak, a WC-ben található tárgyak különösképp a WC papír és a WC kefe klasszisokkal jobbak, mint bármelyik márkás játék.
 
3, az új gáztűzhelyekben nincs samott tégla és egy 1 év körüli simán magára, rántja, miközben megpróbál abba kapaszkodva felállni.
 
4, a gyereked hetek alatt megtanít mindarra, amire anyád x évig képtelen volt:)
   Pillanatok alatt tudsz rendet rakni a szobádba, nem alszol reggel fél tízig, a spenót igenis ehető kaja..
 
5, az hogy a én ,nekem, enyém ,csak a gyerekek szótárában él tovább, simán viszi a parfümödet, rajzol királylányt a kedvenc könyvedre, beleiszik vörösborodba..
 
6, magánszférád még sz*rás közbe sincs, ha véletlenül becsukod az ajtót, és kinn hagyod tuti, történik vele valami, mire végzel, vagy csak simán bereked az üvöltéstől.
 
7, ahogy nőnek úgy mondanak egyre többször olyan dolgokat, amitől a fejedet tudnád csapkodni a falnak, mindezt persze általában úgy, hogy jó sokan hallják, a nemi felvilágosítás alapjai 5 évesen kezdődnek.
 
8,azt a szót ,hogy NEM   hiába mondod el kétszázezerszer akkor sem érti meg, de ha te kérsz tőle valamit akkor az első amit kapásból válaszolnak az az ,hogy NEM
 
9, mikor mész valahova, szépen felöltöztél akkor tuti, hogy rád böfögnek, lenyálaznak, beléd törlik a koszos kezüket stb..:)
 
10, mire iskolás lesz azt hiszed egy kis nyugi következik ,aztán rájössz lehet fokozni a fokozhatatlant, mikor írni, olvasni ,számolni tanul, mert te megtanítottad neki, hogy 3+2=5,de az iskolába megtanulja ezt az ujjain kiszámolni:)
 
 
+1,senki nem mondta, hogyha napjába 200 x is kapsz agyvérzést akkor is ez a világ legnagyobb BULIJA, és ha 2 napig nincs itthon akkor súlyos elvonási tüneteid vannak!!!

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dorcsi77.blog.hu/api/trackback/id/tr951478639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.10.27. 13:49:28

Hehe! Ez tetszett, valahogy én is így éltem meg. A 4. pont különösen sokszor eszembejutott és valahogy egészen máshogy láttam anyámat akkor már.
süti beállítások módosítása